3-dagars kurs


Leva livet fullt ut efter det aktiva yrkeslivet

– Levnadskonst 3.0

Du som är/har varit om dig och kring dig när det gäller ditt yrkesliv, vill du även

påverka ditt liv och ligga steget före när du inte längre jobbar?


Följ med till Montenegro för att under tre dagar

planera för den tredje livsåldern.


Anmäl ditt intresse så genomför vi en kurs när vi har tillräckligt många deltagare.

Eller samla ihop dina vänner och bekanta, vänners vänner och bekantas bekanta

så genomför vi en kurs bara för er.


Under trevliga former får du möjlighet att konkret och praktiskt fundera över och planera enskilt och tillsammans med övriga deltagare vad du vill ägna dig åt och hur du vill ha det när du lämnat det yrkesverksamma livet.


Erfarenheter visar att det handlar om att ta sig tid att tänka igenom vad man vill göra mellan cirka 60 och 80 års ålder, den så kallade tredje åldern, för ett fortsatt meningsfullt, roligt och utvecklande liv. Har du slutat ditt yrkesverksamma liv för ett tag sen kan det också finnas anledning att fundera över hur du vill att ditt liv ska se ut de kommande åren.


Kurs i Levnadskonst 3.0

Under kursdagarna kommer det finnas processledning, strukturer, metoder, arbets- och inspirationsmaterial, forum och aktiviteter för att påbörja planeringen inför och under den 3:e ålderns livskarriär. Förberedelsematerial skickas ut ca två veckor innan kursstart.


Praktisk information

Vi bor på det trevliga svenskägda hotellet Meduza nära stranden i Rafailovici strax utanför Budva i Montenegro. I priset ingår tre kursdagar med processledning, arbetsmaterial, forum och aktiviteter, transport från Dubrovnik till Rafailovici samt fyra nätter på hotellet med helpension. I priset ingår också som avslutning en halvdagsutflykt med guide i Montenegro. Möjlighet finns att komma tidigare och/eller stanna några extra dagar.


Antal deltagare är ca 12 personer. För mer information  eller om du vill göra en intresseanmälan - skicka ett meddelande via kontaktformuläret eller kontakta någon av oss nedan.

Vill du veta mer? Eller vill du göra en intresseanmälan?

Skicka ett meddelande nedan.

 
 
 
 

Margareta Neld

Mobilnr +46708–402921

margareta@neld.se


Organisationskonsult,  executive coach och styrelseproffs

LEVNADSKONST 3.0

© Copyright. All Rights Reserved.

Helena Hammar

Mobilnr +46739–602230

helena@mindfizz.se


HR-, organisations- och

verksamhetskonsult