3-dagars kurs

Vill du veta mer eller anmäla intresse till kursen? Skicka ett meddelande nedan eller ring Margareta Neld på mobilnummer +46708402921 eller

Helena Hammar på mobilnummer +46739602230

 
 
 

 

Att leva livet fullt ut efter det aktiva yrkeslivet

– Levnadskonst3.0.

Du som är/har varit om dig och kring dig när det gäller ditt yrkesliv, vill du även påverka ditt liv och ligga steget före när du inte längre jobbar?

 

Följ med till Dubrovnik och Budva för att karriärplanera för

din tredje livsålder: Levnadskonst 3.0

 

Anmäl ditt intresse så genomför vi en kurs när vi

har tillräckligt många deltagare.

 

Samla ihop dina vänner och bekanta, vänners vänner och

bekantas bekanta så genomför vi en kurs bara för er.

 

Under trevliga former i en stimulerande miljö får du en möjlighet att konkret och praktiskt fundera enskilt, tillsammans med en eventuell partner och med övriga deltagare över vad du vill ägna dig åt när det yrkesverksamma livet trappas ner. Erfarenheter visar på att det ofta handlar om att i god tid tänka igenom vad man vill göra mellan cirka 60 och 80 års ålder, den så kallade tredje åldern, för ett fortsatt meningsfullt, roligt och utvecklande liv.

 

Kurs i Levnadskonst 3.0

Lever man i ett förhållande av något slag är vår erfarenhet att det är bra att fundera på dessa frågor tillsammans eftersom det påverkar den andra parten om den ena slutar jobba liksom om båda slutar. Är man själv kan det finnas ett värde i att prata med andra i liknande situation. Detta är ett tillfälle att utifrån vars och ens önskemål, drömmar och visioner hitta en väg framåt.

 

Under kursdagarna kommer det finnas processledning, strukturer, metoder, arbets- och inspirationsmaterial, forum och aktiviteter för att påbörja planeringen inför och under den 3:e ålderns livskarriär.

 

Praktiskt information

I självkostnadspriset 8 000 SEK (exkl. moms) per person ingår tre kursdagar med processledning, arbetsmaterial, forum och aktiviteter, transport från Dubrovnik till Rafailovici samt fyra nätter på hotell med helpension på det trevliga familjehotellet Meduza i Rafailovici i utkanten av Budva, Montenegro. I priset ingår också som avslutning en halvdagsutflykt med guide i Montenegro.

 

Kommentarer från deltagare:

"Jag ska erkänna att jag var lite skeptisk innan, men Levnadskonst 3.0 levererade verkligen och min hustru och jag åkte hem med en utstakad plan för nästa fas i livet."

 

"Dagarna var konkreta och handfasta och ledde till att jag och vi nu vet vad vi vill göra framöver när jag inte längre jobbar."

Levnadskonst 3.0 ©