Praktisk information
Montenegro

 

Praktisk information om resmålet

AKTIVITETER

 

Vi kommer att anordna en del aktiviteter under de gemensamma dagarna men det finns mycket mer att se och göra i Montenegreo med närområden. Men varför inte komma några dagar tidigare eller stanna några dagar extra och utforska närområdet eller tillbringa några dagar i Dubrovnik?

 

För att få tips på aktiviteter såsom jakt, fiske, vandringar, segling, white water rafting, sevärdheter, kultur & musik och annat som kan tänkas vara av intresse när det gäller Montenegro; kontakta Sladjana Soljaga, info@montesol.se eller på telefon 076-2919182. Sladjana kommer vara vår värd på plats i Montenegro.

TRANSPORT

 

Var och en bokar och betalar sin egen transport. Flyg går till Podgorica i Montenegro med Austrian eller Air Serbia samt Wizzair från Skavsta. Det går också att flyg till Dubrovnik (Kroatien) med SAS eller Norwegian.

 

Hotellet kan ordna med transfer från och till flygplatsen i Podgorica. Bil kan hyras på flygplatserna.

 

 

BOENDE

 

Vi bor på trevliga trevliga familjehotellet Meduza i Rafailovici som ligger i utkanten av Budva, Montenegro. Hotellet ligger några minuters promenad från stranden med närhet till bad, promenader, kaffeer och restauranger.

 

Hotellet drivs av Sladjana och Zoran Soljaga som bor i Täby under vinterhalvåret och som också driver Hotell Stella i Uppsala.

 

Levnadskonst 3.0 ©